Izvoz kopije tvojih podatkov v Facebooku

Kopiraj povezavo
Pomoč za aplikacijo Android
Računalniška pomoč
Pomoč za aplikacijo za iPad
Pomoč za aplikacijo za iPhone
Pomoč za mobilni iskalnik
Postopoma posodabljamo uporabnike v račune Meta. Nastavitve računa lahko upravljaš bodisi v Središču za račune bodisi v nastavitvah računa Meta.
Če imaš dodatne profile v Facebooku, lahko izvoziš kopijo svojih podatkov iz Facebooka za vsak svoj profil. Do nekaterih podatkov, zbranih v dodatnih profilih, vključno s podatki o oglasih, lahko dostopaš samo tako, da izvoziš podatke svojega glavnega profila v Facebooku – to je prvi profil, ki si ga ustvaril/-a ob pridružitvi Facebooku.
You can access Export your information in Meta Account settings.
Kopijo svojih podatkov lahko izvoziš v zunanjo storitev ali pa jih izvoziš v svojo napravo. Razpoložljivi podatki vključujejo vsebino in informacije, ki si jih delil/-a, tvojo dejavnost in podatke, ki jih zbiramo. Naprave in zunanje storitve podpirajo različne vrste podatkov za izvoz. Več o kategorijah podatkov, ki jih lahko izvoziš.
Za izvoz podatkov v napravo potrebuješ dovolj prostora za shranjevanje. Vrste podatkov in kakovost predstavnosti, ki jih izbereš, lahko povečajo ali zmanjšajo velikost tvojih datotek.
Na primer, visokokakovostni videoposnetki povečajo datoteke, izvoz ene vrste podatkov pa jih zmanjša.
Preveri razpoložljiv prostor za shranjevanje, da se lažje odločiš, ali želiš izvoziti v napravo ali v zunanjo storitev.

Izvoz podatkov iz Facebooka iz Središča za račune v napravo

  1. Klikni svojo sliko profila v zgornjem desnem kotu in nato klikni Nastavitve in zasebnost.
  2. Klikni Nastavitve.
  3. Klikni Središče za račune, nato klikni Tvoji podatki in dovoljenja.
  4. Klikni Izvoz tvojih podatkov.
  5. Klikni Ustvari izvoz.
  6. Izberi profil, iz katerega želiš izvoziti podatke.
  7. Izberi Izvozi v napravo.
  8. Tukaj lahko izbereš določene podatke za izvoz, izbereš datumsko obdobje, obliko zapisa, e-poštno obvestilo in kakovost predstavnosti.
  9. Ko prilagodiš izvoz, klikni Začni izvoz.

Izvoz podatkov iz Facebooka iz Središča za račune v zunanjo storitev

  1. Klikni svojo sliko profila v zgornjem desnem kotu in nato klikni Nastavitve in zasebnost.
  2. Klikni Nastavitve.
  3. Klikni Središče za račune, nato klikni Tvoji podatki in dovoljenja.
  4. Klikni Izvoz tvojih podatkov.
  5. Klikni Ustvari izvoz.
  6. Izberi profil, iz katerega želiš izvoziti podatke.
  7. Klikni Naprej.
  8. Izberi Izvoz v zunanjo storitev.
  9. Izberi zunanjo storitev, v katero želiš izvoziti podatke, in klikni Naprej.
  10. Izberi, kako pogosto želiš izvažati, in klikni Naprej.
  11. Klikni Poveži. Povezati se boš moral/-a z izbrano zunanjo storitvijo.
  12. Morda boš moral/-a vnesti geslo za izbrani profil in klikniti Naprej.
  13. Tukaj lahko prilagodiš izvoz, izbereš e-poštno obvestilo in obliko.
  14. Ko prilagodiš izvoz, klikni Začni izvoz.
Ko bo izvoz pripravljen, ti bodo podatki štiri dni na voljo za izvoz, in sicer v razdelku Datoteke za prenos v orodju Izvoz tvojih podatkov v Središču za račune. Izvoz lahko tudi izbrišeš ali si ogledaš pretekle zahteve za datoteke v razdelku Pretekle zahteve.
Postopek izvoza datotek je zaščiten z geslom, do katerega lahko dostopaš samo ti.
Če si podal/-a zahtevo za izvoz podatkov v napravo, ti bomo poslali sporočilo po e-pošti in v Facebooku ter te tako obvestili, da je bila zahteva izpolnjena.
Opomba: vedno si lahko ogledaš svoje bližnjice do nastavitev zasebnosti za več informacij o tem, kako lahko nadzoruješ svoje podatke in zasebnost v Facebooku.
Zakaj morda ne moreš izvoziti svojih podatkov
Podatkov iz nekaterih profilov morda ne boš mogel/-a izvoziti iz naslednjih razlogov:
  1. Deaktivacija: deaktiviral/-a si ta profil. Profil lahko ponovno aktiviraš, da izvoziš njegove podatke.
  2. Načrtovano za izbris: prosil/-a si za izbris tega profila. Brisanje lahko prekličeš, da izvoziš svoje podatke.
Kakšna je razlika med kopijo tvojih podatkov v obliki HTML ali JSON?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
Kateri varnostni ukrepi so uveljavljeni za zagotavljanje, da kopije tvojih podatkov ne prenese nekdo drug?
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
Kako lahko zahtevaš osebne podatke, ki jih hrani Facebook, če nimaš aktivnega računa za Facebook?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.

Da
Ne

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time