د خپل Facebook د معلوماتو یوه نقل صادر کړئ
لينک کاپي کړئ
د انډرويډ اپلیکیشن مرسته
کمپيوټري مرسته
د آی ېیډ اېپلیکېشن مرسته
دآيفون اېپليکېشن مرسته
د مبایل براوزر مرسته
د انډرويډ اپلیکیشن مرسته
کمپيوټري مرسته
د آی ېیډ اېپلیکېشن مرسته
دآيفون اېپليکېشن مرسته
د مبایل براوزر مرسته
We’re gradually updating people to Meta Accounts. You may see either Accounts Center or Meta Account settings as the place to manage your account settings.
که تاسو اضافي Facebook پروفایلونه لرئ، نو تاسو کولای شئ د هر یو پروفایل لپاره د خپل Facebook معلوماتو یو نقل صادر کړئ. د اعلانونو اړوند معلوماتو په شمول ځینې معلومات چې له ستاسو د اضافي پروفایلونو څخه راټول شوي وي،یوازې هغه وخت ترلاسه کېدای شي کله چې تاسو د خپل اصلي پروفایل لپاره فيسبوک معلومات صادر کړئ. اصلي پروفایل هغه دی چې تاسو د فيسبوک سره د نوملیکنې پر مهال لومړی جوړ کړی وي.
You can access Export your information in Meta Account settings.
تاسو کولای شئ د خپلو معلوماتو یوه نقل بهرني خدمت ته صادر کړئ، یا یې خپل آلې/ډیوایس ته صادر کړئ. موجوده معلوماتو کې هغه منځپانګه او معلومات شامل دي چې تاسو شریک کړي، ستاسو فعالیت، او هغه مالومات چې موږ یې راټولوو. وسایل او بهرني خدمات د صادراتو لپاره د معلوماتو مختلف ډولونه ملاتړ کوي. نور معلومات ترلاسه کړئ د د معلوماتو د هغو کټګوریو په اړه چې تاسو یې صادرولای شئ.
خپل معلومات يوې آلې ته د صادرولو لپاره، تاسو باید کافي ذخیره ولرئ. هغه ډول معلومات او د رسنیو کیفیت چې تاسې یې ټاکئ، دا کولی شي د فایلونو اندازه لویه یا کوچنۍ کړي.
د بېلګې په توګه، د لوړ کیفیت ویډیوګانې فایلونه لویوي، پداسې حال کې چې د یو ډول معلوماتو صادرول دوی کوچني کوي.
خپل موجود ذخیره ځای وګورئ تر څو پرېکړه وکړئ چې غواړئ معلومات یوې وسیلې ته صادر کړئ یا بهرني خدمت ته.
د خپل فیسبوک معلومات د Meta اکاونټ له تنظیماتو څخه یوې وسیلې ته صادر کړئ
- Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
-
Click
Settings.
- Click Meta Account, then click Your information and permissions.
- پر خپل معلومات صادر کړئ کلیک وکړئ.
- پر صادرات جوړ کړئ کلیک وکړئ.
- هغه پروفایل انتخاب کړئ چې غواړئ معلومات ترې صادر کړئ.
- يوې وسيلې ته صادرول وټاکئ.
- له دې ځایه، تاسو کولای شئ ځانګړي معلومات د صادرولو لپاره وټاکئ، د نېټې موده، بڼه، د خبرتیا بريښناليک، او د میډیا کیفیت انتخاب کړئ.
- د ډیټا لاګونوپه اړه نور معلومات ترلاسه کړئ.
- کله چې تاسو خپل صادرات ځانګړي کړئ، پر صادرات پیل کړئ کلیک وکړئ.
خپل د Facebook معلومات د Meta حساب څخه یو بهرني خدمت ته صادر کړئ
- Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
-
Click
Settings.
- Click Meta Account, then click Your information and permissions.
- پر خپل معلومات صادر کړئ کلیک وکړئ.
- پر صادرات جوړ کړئ کلیک وکړئ.
- هغه پروفایل انتخاب کړئ چې غواړئ معلومات ترې صادر کړئ.
- پر مخته کلیک وکړئ.
- بهرني خدمت ته صادرول وټاکئ.
- یو بهرنی خدمت وټاکئ چې خپل معلومات ورته صادر کړئ او پر بل کلیک وکړئ.
- وټاکئ چې څو ځله صادرات ترسره کول غواړئ او پر بل کلیک وکړئ.
- پر وصل کړئ کلیک وکړئ. تاسو به له هغه بهرني خدمت سره وصل کيدو ته اړ شئ چې تاسو انتخاب کړی دی.
- تاسو ته ښايي د هغه پروفایل پاسورډ داخل کړئ چې انتخاب کړی مو دی، او پر بل کلیک وکړئ.
- له دې ځایه، تاسو کولای شئ خپل صادرات ځانګړي کړئ، د خبرتیا بريښناليک او بڼه وټاکئ.
- د ډیټا لاګونوپه اړه نور معلومات ترلاسه کړئ.
- کله چې تاسو خپل صادرات ځانګړي کړئ، پر صادرات پیل کړئ کلیک وکړئ.
کله چې ستاسو صادرات چمتو شي، تاسو به 4 ورځې وخت ولرئ ترڅو خپل معلومات د د ډاونلوډ لپاره موجود برخه کې د خپل معلومات صادر کړئ وسیله کې، په د Meta اکاونټ تنظيمات کې صادر کړئ. تاسو کولی شئ خپل صادرات هم له منځه يوسئ یا پخواني د فایل غوښتنې په برخهپخوانۍ غوښتنه کې وګورئ.
ستاسو د فایلونو صادرول د يو پاسورډ له لارې خوندي شوی پروسه ده چې یوازې تاسو ورته لاسرسی لرئ.
که تاسو غوښتنه کړې وي چې معلومات مو يوې وسيلې ته صادر شي، نو تاسو به یو د خبرتیا يوه برېښناليک او په Facebook خبرتیا ترلاسه کړئ چې تاسو ته ووايي دا پروسه بشپړه شوې ده.
یادونه: تاسو تل کولای شئ خپل د محرمیت لنډ لارې وګورئ ترڅو پوهه شئ چې څنګه خپل معلومات او محرمیت په Facebook کې کنټرولولای شئ.
ولې امکان نه لري چې تاسې خپل معلومات صادر کړئ
تاسو ممکن د دې لاملونو لا امله خپلو ځینو خپلو پروفایلونو څخه د معلوماتو صادرول ونه شئ کولاى:
- غیرفعال شوی: تاسو دا پروفایل غیر فعال کړی دی. تاسو کولای شئ پروفایل بیا فعال کړئ ترڅو د دې معلومات صادر کړئ.
- د حذف لپاره مهالویش شوی: تاسو غوښتنه کړې چې دا پروفایل حذف شي. تاسو کولی شئ د حذف کولو پروسه لغوه کړئ ترڅو خپل معلومات صادر کړئ.
ستاسو د معلوماتو د HTML او JSON نقل تر منځ څه توپیر دی؟
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
داسې کوم امنیتي تدابیر شتون لري، ترڅو ډاډ ترلاسه شي چې بل څوک ستاسو د پروفایل د معلوماتو کاپي نه ډاونلوډوي؟
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
که تاسو فعال Facebook حساب نلرئ، نو څنګه کولی شئ د Facebook لخوا ذخیره شوي د خپلو شخصي معلوماتو غوښتنه وکړئ؟
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.
Other ways to get help
Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time
