Eksportere en kopi av Facebook-informasjonen din
Kopier lenke
Hjelp for Android-app
Hjelpesider for datamaskin
Hjelp for iPad-app
Hjelp for iPhone-app
Hjelpesider for nettleser på mobil
Hjelp for Android-app
Hjelpesider for datamaskin
Hjelp for iPad-app
Hjelp for iPhone-app
Hjelpesider for nettleser på mobil
Vi oppdaterer gradvis brukerne våre til Meta-kontoer. Du kan administrere kontoinnstillinger i Kontosenter eller Meta-kontoinnstillingene.
Hvis du har flere Facebook-profiler, kan du eksportere en kopi av Facebook-informasjonen din for hver enkelt av profilene dine. En del informasjon som samles inn fra tilleggsprofilene dine, blant annet annonseinformasjon, er bare tilgjengelig ved å eksportere Facebook-informasjonen for hovedprofilen din, som er den første profilen du oppretter når du registrerer deg på Facebook.
Du kan laste ned informasjonen din under Informasjon og tillatelser i Kontosenter eller via Facebook-innstillingene.
Du kan eksportere en kopi av informasjonen din til en ekstern tjeneste eller til enheten din. Tilgjengelig informasjon omfatter innhold og informasjon du har delt, aktiviteten din og informasjon vi samler inn. Enheter og eksterne tjenester støtter eksport av ulike typer informasjon. Finn ut mer om informasjonskategoriene du kan eksportere.
Hvis du vil eksportere informasjonen din til en enhet, trenger du tilstrekkelig lagringsplass. Typen informasjon og mediekvalitet du velger, kan gjøre filene større eller mindre.
Videoer av høy kvalitet gjør for eksempel filene større, mens eksport av én type informasjon gjør dem mindre.
Sjekk hvor mye lagringsplass du har tilgjengelig, slik at det blir enklere å bestemme om du vil eksportere til en enhet eller en ekstern tjeneste.
Eksportere Facebook-informasjonen din fra Meta-kontoinnstillingene til en enhet
- Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger og personvern.
-
Klikk på
Innstillinger.
- Klikk på Kontosenter og deretter på Informasjon og tillatelser.
- Klikk på Eksporter informasjonen din.
- Klikk på Opprett eksport.
- Velg profilen du vil eksportere informasjon fra.
- Velg Eksport til enhet.
- Her kan du velge spesifikk informasjon du vil eksportere, og velge en datoperiode, format, e-postvarsel og mediekvalitet.
- Finn ut mer om å eksportere datalogger.
- Når du har tilpasset eksporten, klikker du på Start eksport.
Eksportere Facebook-informasjonen din fra Meta-kontoinnstillinger til en ekstern tjeneste
- Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger og personvern.
-
Klikk på
Innstillinger.
- Klikk på Kontosenter og deretter på Informasjon og tillatelser.
- Klikk på Eksporter informasjonen din.
- Klikk på Opprett eksport.
- Velg profilen du vil eksportere informasjon fra.
- Klikk på Neste.
- Velg Eksporter til ekstern tjeneste.
- Velg en ekstern tjeneste du vil eksportere informasjonen din til, og klikk på Neste.
- Velg hvor ofte du vil eksportere og klikk på Neste.
- Klikk på Koble til. Du må koble til den eksterne tjenesten du har valgt.
- Du må kanskje skrive inn passordet for profilen du valgte, og klikke på Neste.
- Herfra kan du tilpasse eksporten og velge e-postadresse for varsler og format.
- Finn ut mer om å eksportere datalogger.
- Når du har tilpasset eksporten, klikker du på Start eksport.
Når eksporten din er klar, har du fire dager på deg til å eksportere informasjonen din i delen Tilgjengelige nedlastinger i verktøyet Eksporter informasjonen din i Meta-kontoinnstillingene. Du kan også slette eksporten eller se tidligere filforespørsler i delen Tidligere forespørsler.
Eksporteringen av filene dine er en passordbeskyttet prosess, slik at bare du har tilgang.
Hvis du har bedt om at informasjonen din eksporteres til en enhet, mottar du et e-postvarsel og et varsel på Facebook som forteller deg at det er gjort.
Merk: Du kan alltid se Snarveier for personvern for å finne ut hvordan du kan kontrollere informasjonen din og personvernet ditt på Facebook.
Hvorfor du kanskje ikke kan eksportere informasjonen din
Det kan hende du ikke kan eksportere informasjon fra enkelte av profilene dine av følgende årsaker:
- Deaktivert: Du har deaktivert denne profilen. Du kan aktivere profilen på nytt for å eksportere informasjonen.
- Planlagt for sletting: Du har bedt om at denne profilen skal slettes. Du kan avbryte slettingen for å eksportere informasjonen din.
Hva er forskjellen på en HTML- og en JSON-kopi av informasjonen din?
Når du ber om en kopi av informasjonen din på Facebook, kan du velge å motta den i HTML- eller JSON-format:
HTML: Et lettlest format for informasjonen din på Facebook. Du mottar en ZIP-fil som åpnes og pakkes ut og inneholder en HTML-fil kalt index som du kan åpne som en nettside i nettleseren din. ZIP-filen inneholder mapper med filer, inkludert bilder og videoer du har bedt om.
JSON: Et maskinlesbart format for informasjonen din som kan gjøre det lettere å overføre informasjonen når du laster den opp til en annen tjeneste.
Du kan også velge kvaliteten på mediefilene dine (bilder, videoer) når du ber om en kopi av informasjonen din. Hvis du velger høyere kvalitet på mediene, blir nedlastingen større og krever mer plass.
Hvilke sikkerhetstiltak er iverksatt for å sørge for at andre ikke kan laste ned en kopi av informasjonen din?
Vi har implementert en rekke sikkerhetstiltak for å sikre kontoen din og beskytte informasjonen din på Facebook. Før du kan begynne å laste ned en kopi av informasjonen din, ber vi deg om å skrive inn passordet ditt. Vi kan også be deg om å fullføre ytterligere verifiseringstrinn før nedlastingen kan begynne. Nedlastingsforespørselen utløper etter noen dager for å beskytte kontoen din, men du kan alltid be om en ny.
Sikkerhetssystemene våre kjører alltid for å fjerne trusler før de når deg og vennene dine på Facebook, og vi tilbyr verktøy som Sikkerhetssjekk og totrinnsverifisering som ytterligere måter å forbedre kontosikkerheten din på. Finn ut mer om hvordan du holder kontoen din sikker.
Merk: Husk at informasjonsforespørselen din kan inneholde personopplysninger. Du må passe godt på den og ta forholdsregler når du lagrer eller sender den, eller hvis du laster den opp til en annen tjeneste. Du kan alltid velge spesifikke deler når du ber om en kopi av informasjonen din.
Slik kan du be om de personlige opplysningene som Facebook oppbevarer, hvis du ikke har en aktiv Facebook-profil
Hvis du har deaktivert kontoen din:
Hvis du har hatt en Facebook-konto som har blitt deaktivert, kan du reaktivere kontoen din når som helst ved å logge inn på Facebook eller ved å bruke Facebook-kontoen din til å logge inn et annet sted.
Etter at du har reaktivert kontoen din, kan du få tilgang til informasjonen din via kontoen din eller ved å bruke verktøyet Eksporter informasjonen din.
Hvis du har slettet kontoen din eller aldri har registrert en konto:
Hvis du har slettet Facebook-kontoen din, vil du ikke kunne få tilgang til kontoinformasjonen din. Noe av informasjonen du har delt, kan fremdeles vises på andres Facebook-kontoer. Hvis du for eksempel har sendt en melding til en person, kan vedkommende fremdeles ha sin kopi av meldingen, på samme måte som en e-post.
Hvis du ikke har en Facebook-konto, men mener at Facebook har lagret informasjon om deg, kan du kontakte oss for å be om en kopi av informasjonen din.
Andre måter å få hjelp på
Chat med Meta AI-støtteassistenten
Løs problemer, gjør endringer og få støtte i sanntid
