Facebook мэдээллийнхээ хуулбарыг экспортлох

Холбоосыг хуулах
Android хэрэглүүрийн тусламж
Компьютерт зориулсан тусламж
iPad хэрэглүүрийн тусламж
iPhone хэрэглүүрийн тусламж
Мобайл вэб хөтчийн тусламж
Бид хүмүүсийг аажмаар Meta бүртгэл рүү шилжүүлж байна. Та бүртгэлийн тохиргоогоо удирдахдаа Бүртгэлийн төв эсвэл Meta бүртгэлийн тохиргооны аль нэгийг ашиглаж болно.
Хэрэв танд нэмэлт Facebook профайлууд байгаа бол профайл бүрийнхээ Facebook мэдээллийн хуулбарыг экспортлох боломжтой. Таны нэмэлт профайлаас цуглуулсан зарим мэдээлэл, түүний дотор зар сурталчилгааны мэдээлэлд зөвхөн таны Facebook-д бүртгүүлэхдээ үүсгэсэн анхны профайл болох үндсэн профайлынхаа Facebook мэдээллийг экспортлох замаар хандах боломжтой.
You can access Export your information in Meta Account settings.
Та мэдээллийнхээ хуулбарыг гаднын үйлчилгээ рүү эсвэл төхөөрөмж рүүгээ экспортлох боломжтой. Хандах боломжтой мэдээлэлд таны хуваалцсан контент болон мэдээлэл, таны үйл ажиллагаа болон бидний цуглуулсан мэдээлэл багтана. Төхөөрөмжүүд болон гаднын үйлчилгээнүүд нь экспортлоход зориулсан мэдээллийн олон төрлийг дэмждэг. Таны экспортлох боломжтой мэдээллийн ангилал -ын талаар дэлгэрэнгүй мэдээлэл аваарай.
Мэдээллээ төхөөрөмж рүү экспортлохын тулд төхөөрөмжид хангалттай хадгалах зай байх шаардлагатай. Таны сонгосон мэдээллийн төрөл болон медиа чанараас шалтгаалан таны файлын хэмжээ ихсэх эсвэл багасах боломжтой.
Жишээлбэл, өндөр чанартай видеонууд файлуудыг ихэсгэдэг бол нэг төрлийн мэдээллийг экспортлох нь файлын хэмжээг багасгадаг.
Төхөөрөмж рүү эсвэл гаднын үйлчилгээ рүү экспортлох эсэхээ шийдэхийн тулд боломжит хадгалах зайг шалгана уу

Өөрийн Facebook мэдээллийг Бүртгэлийн төвөөс төхөөрөмж рүү экспортлох

  1. Баруун дээд хэсэгт профайл зураг дээрээ дараад, Тохиргоо ба нууцлал дээр дарна уу.
  2. Тохиргоо дээр дарна уу.
  3. Бүртгэлийн төв дээр дараад, дараа нь Таны мэдээлэл ба зөвшөөрөл дээр дарна уу.
  4. Мэдээллээ экспортлох дээр товшино уу.
  5. Экспорт үүсгэх дээр дарна уу.
  6. Мэдээллээ экспортлохыг хүссэн профайлаа сонгоно уу.
  7. Төхөөрөмж рүү экспортлох гэснийг сонгоно уу.
  8. Эндээс та экспортлох мэдээллийг сонгох, огнооны зааг, формат, мэдэгдлийн имэйл болон медиа чанарыг сонгох боломжтой.
  9. Экспортоо тусгайлан өөрчилсний дараа Экспортыг эхлүүлэх дээр дарна уу.

Өөрийн Facebook мэдээллийг Бүртгэлийн төвөөс гаднын үйлчилгээ рүү экспортлох

  1. Баруун дээд хэсэгт профайл зураг дээрээ дараад, Тохиргоо ба нууцлал дээр дарна уу.
  2. Тохиргоо дээр дарна уу.
  3. Бүртгэлийн төв дээр дараад, дараа нь Таны мэдээлэл ба зөвшөөрөл дээр дарна уу.
  4. Мэдээллээ экспортлох дээр дарна уу.
  5. Экспорт үүсгэх дээр дарна уу.
  6. Мэдээллээ экспортлохыг хүссэн профайлаа сонгоно уу.
  7. Дараах дээр дарна уу.
  8. Гаднын үйлчилгээ рүү экспортлох-ыг сонгоно уу.
  9. Мэдээллээ экспортлох гаднын үйлчилгээг сонгоод Дараах дээр дарна уу.
  10. Хэр давтамжтай экспортлохыг хүсэж буйгаа сонгоод Дараах дээр дарна уу.
  11. Холбогдох дээр дарна уу. Та сонгосон гаднын үйлчилгээндээ холбогдох шаардлагатай болно.
  12. Та сонгосон профайлынхаа нууц үгийг оруулахыг шаардлагатай байж магадгүй бөгөөд Дараах дээр дарна уу.
  13. Эндээс та экспортоо өөрчлөх, мэдэгдлийн имэйл болон форматаа сонгох боломжтой.
  14. Экспортоо тусгайлан өөрчилсний дараа Экспортыг эхлүүлэх дээр дарна уу.
Экспорт бэлэн болсон үед танд Бүртгэлийн төв дэх Мэдээллээ экспортлох хэрэгслийн Татаж авах боломжтой файлууд хэсэгт мэдээллээ экспортлоход 4 хоног байна. Та экспортоо устгах эсвэл өмнөх файлын хүсэлтүүдийг Өмнөх хүсэлт хэсгээс харж болно.
Файлуудаа экспортлох нь зөвхөн та л хандах эрхтэй нууц үгээр хамгаалагдсан үйл явц юм.
Хэрэв та мэдээллээ төхөөрөмж рүү экспортлох хүсэлт гаргасан бол имэйлээр болон Facebook дээр экспорт хийж дууссан тухай мэдэгдэл хүлээн авах болно.
Тэмдэглэл: Facebook дээрх мэдээлэл болон нууцлалаа хэрхэн удирдах талаарх мэдээллийг Нууцлалын товчлол хэсгээс харж болно.
Та яагаад мэдээллээ экспортлох боломжгүй байж магадгүй вэ
Та дараах шалтгааны улмаас зарим профайлаасаа мэдээлэл экспортлох боломжгүй байж магадгүй. Үүнд:
  1. Идэвхгүй болгосон: Та энэ профайлыг идэвхгүй болгосон. Та мэдээллээ экспортлохын тулд профайлаа дахин идэвхжүүлж болно.
  2. Устгахаар товлосон: Та энэ профайлыг устгах хүсэлт гаргасан. Та мэдээллээ экспортлохын тулд устгах хүсэлтээ цуцалж болно.
Таны мэдээллийн HTML эсвэл JSON хуулбарын хооронд ямар ялгаа байдаг вэ?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
Таны мэдээллийн хуулбарыг өөр хэн нэгэн татаж авахаас сэргийлэхийн тулд ямар аюулгүй байдлын арга хэмжээ авдаг вэ?
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
Хэрэв танд идэвхтэй Facebook бүртгэл байхгүй бол Facebook-д хадгалагдсан хувийн мэдээллээ хэрхэн хүсэх вэ?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.

Тийм
Үгүй

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time