ສົ່ງອອກກ໊ອບປີ້ຂໍ້ມູນ Facebook ຂອງທ່ານ
ສຳເນົາລິ້ງ
ແອັບແອນດຣອຍຊ່ວຍເຫຼືອ
ຊ່ວຍເຫຼືອດ້ານຄອມພິວເຕີ
ແອັບໄອແພັດຊ່ວຍເຫຼືອ
ແອັບໄອໂຟນຊ່ວຍເຫຼືອ
ການຊ່ວຍເຫຼືອໂປຣແກຣມທ່ອງເວັບມືຖື
ແອັບແອນດຣອຍຊ່ວຍເຫຼືອ
ຊ່ວຍເຫຼືອດ້ານຄອມພິວເຕີ
ແອັບໄອແພັດຊ່ວຍເຫຼືອ
ແອັບໄອໂຟນຊ່ວຍເຫຼືອ
ການຊ່ວຍເຫຼືອໂປຣແກຣມທ່ອງເວັບມືຖື
ພວກເຮົາກຳລັງທະຍອຍອັບເດດຜູ້ໃຊ້ໄປຍັງ ບັນຊີ Meta ເລື້່ອຍໆ. ທ່ານອາດຈະເຫັນສູນບັນຊີ ຫຼື ການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ Meta ເປັນບ່ອນທີ່ຈັດການການຕັ້ງຄ່າບັນຊີຂອງທ່ານ.
ຖ້າວ່າທ່ານມີ ໂປຣໄຟລ໌ Facebook ເພີ່ມຕື່ມ, ທ່ານສາມາດ ສົ່ງອອກກ໊ອບປີ້ຂໍ້ມູນ Facebook ຂອງທ່ານ ສໍາລັບແຕ່ລະໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ. ຂໍ້ມູນບາງຢ່າງທີ່ເກັບກໍາຈາກໂປຣໄຟລ໌ເພີ່ມເຕີມຂອງທ່ານ, ລວມທັງຂໍ້ມູນໂຄສະນາ, ສາມາດເຂົ້າເຖິງໄດ້ໂດຍການສົ່ງອອກຂໍ້ມູນ Facebook ຂອງທ່ານໄປຍັງໂປຣໄຟລ໌ຫຼັກ, ເຊິ່ງເປັນໂປຣໄຟລ໌ທໍາອິດທີ່ທ່ານສ້າງເມື່ອທ່ານສະໝັກໃຊ້ Facebook.
You can access Export your information in Meta Account settings.
ທ່ານສາມາດສົ່ງອອກກ໊ອບປີ້ຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໄປຍັງບໍລິການພາຍນອກ ຫຼື ສົ່ງອອກໄປຍັງອຸປະກອນຂອງທ່ານໄດ້. ຂໍ້ມູນທີ່ມີຢູ່ປະກອບມີ ເນື້ອຫາ ແລະ ຂໍ້ມູນທີ່ທ່ານໄດ້ແບ່ງປັນ, ການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານ ແລະ ຂໍ້ມູນທີ່ພວກເຮົາເກັບກຳ. ອຸປະກອນ ແລະ ການບໍລິການພາຍນອກທີ່ຮອງຮັບຂໍ້ມູນປະເພດຕ່າງໆສຳລັບການສົ່ງອອກ. ສຶກສາເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບ ໝວດໝູ່ຂໍ້ມູນທີ່ທ່ານສາມາດສົ່ງອອກ.
ເພື່ອສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໄປຍັງອຸປະກອນ, ທ່ານຈໍາເປັນຕ້ອງມີບ່ອນຈັດເກັບຂໍ້ມູນພຽງພໍ. ປະເພດຂໍ້ມູນ ແລະ ຄຸນນະພາບຂອງສື່ທີ່ທ່ານເລືອກສາມາດເຮັດໃຫ້ຂະໜາດຂອງໄຟລ໌ຂອງທ່ານໃຫຍ່ຂຶ້ນ ຫຼື ນ້ອຍລົງໄດ້.
ຍົກຕົວຢ່າງ, ວິດີໂອທີ່ມີຄຸນນະພາບສູງເຮັດໃຫ້ໄຟລ໌ໃຫຍ່ຂຶ້ນ, ໃນຂະນະທີ່ການສົ່ງອອກຂໍ້ມູນປະເພດດຽວເຮັດໃຫ້ໄຟລ໌ນ້ອຍລົງ.
ກວດສອບບ່ອນຈັດເກັບຂໍ້ມູນທີ່ມີຢູ່ຂອງທ່ານເພື່ອຊ່ວຍຕັດສິນໃຈວ່າທ່ານຕ້ອງການສົ່ງອອກໄປຍັງອຸປະກອນ ຫຼື ໄປຍັງບໍລິການພາຍນອກ.
ສົ່ງອອກຂໍ້ມູນ Facebook ຂອງທ່ານຈາກການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ Meta ໄປຍັງອຸປະກອນ
- ຄລິກໃສ່ຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານຢູ່ເບື້ອງຂວາດ້ານເທິງ, ຈາກນັ້ນຄລິກ ການຕັ້ງຄ່າ ແລະ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ.
-
ຄລິກ
ການຕັ້ງຄ່າ.
- ຄລິກ ສູນບັນຊີ, ຈາກນັ້ນຄລິກ ຂໍ້ມູນ ແລະ ການອະນຸຍາດຂອງທ່ານ.
- ຄລິກ ສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.
- ຄລິກ ສ້າງການສົ່ງອອກ.
- ເລືອກໂປຣໄຟລ໌ທີ່ທ່ານຕ້ອງການສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຈາກ.
- ເລືອກ ສົ່ງອອກໄປຍັງອຸປະກອນ.
- ຈາກບ່ອນນີ້, ທ່ານສາມາດເລືອກຂໍ້ມູນສະເພາະທີ່ຈະສົ່ງອອກ, ເລືອກຊ່ວງວັນທີ, ຮູບແບບ, ອີເມວແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ຄຸນນະພາບຂອງສື່.
- ສຶກສາເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບການສົ່ງອອກ ບັນທຶກຂໍ້ມູນ.
- ເມື່ອທ່ານປັບແຕ່ງການສົ່ງອອກຂອງທ່ານແລ້ວ, ໃຫ້ຄລິກ ເລີ່ມການສົ່ງອອກ.
ສົ່ງອອກຂໍ້ມູນ Facebook ຂອງທ່ານຈາກການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ Meta ໄປຍັງບໍລິການພາຍນອກ
- ຄລິກໃສ່ຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານຢູ່ເບື້ອງຂວາດ້ານເທິງ, ຈາກນັ້ນຄລິກ ການຕັ້ງຄ່າ ແລະ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ.
-
ຄລິກ
ການຕັ້ງຄ່າ.
- ຄລິກ ສູນບັນຊີ, ຈາກນັ້ນຄລິກ ຂໍ້ມູນ ແລະ ການອະນຸຍາດຂອງທ່ານ.
- ຄລິກ ສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.
- ຄລິກ ສ້າງການສົ່ງອອກ.
- ເລືອກໂປຣໄຟລ໌ທີ່ທ່ານຕ້ອງການສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຈາກ.
- ຄລິກ ຖັດໄປ.
- ເລືອກ ສົ່ງອອກໄປຍັງບໍລິການພາຍນອກ.
- ເລືອກບໍລິການພາຍນອກເພື່ອສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ ແລະ ຄລິກ ຖັດໄປ.
- ເລືອກວ່າທ່ານຕ້ອງການສົ່ງອອກເລື້ອຍໆສໍ່າໃດ ແລ້ວຄລິກ ຖັດໄປ.
- ຄລິກ ເຊື່ອມຕໍ່. ທ່ານຈະຕ້ອງເຊື່ອມຕໍ່ກັບບໍລິການພາຍນອກທີ່ທ່ານໄດ້ເລືອກໄວ້.
- ທ່ານອາດຈະຕ້ອງປ້ອນລະຫັດຜ່ານສໍາລັບໂປຣໄຟລ໌ທີ່ທ່ານເລືອກ ແລະ ຄລິກ ຖັດໄປ.
- ຈາກບ່ອນນີ້, ທ່ານສາມາດປັບແຕ່ງການສົ່ງອອກຂອງທ່ານ, ເລືອກອີເມວແຈ້ງເຕືອນ ແລະ ຮູບແບບ.
- ສຶກສາເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບການສົ່ງອອກ ບັນທຶກຂໍ້ມູນ.
- ເມື່ອທ່ານປັບແຕ່ງການສົ່ງອອກຂອງທ່ານແລ້ວ, ໃຫ້ຄລິກ ເລີ່ມການສົ່ງອອກ.
ເມື່ອການສົ່ງອອກຂອງທ່ານພ້ອມແລ້ວ, ທ່ານຈະມີເວລາ 4 ມື້ເພື່ອສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໃນສ່ວນ ດາວໂຫຼດທີມີຢູ່ ໃນເຄື່ອງມື ການສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ ໃນການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ Meta. ນອກຈາກນີ້ທ່ານຍັງສາມາດລຶບໄຟລ໌ທີ່ສົ່ງອອກຂອງທ່ານ ຫຼື ເບິ່ງຄຳຮ້ອງຂໍໄຟລ໌ທີ່ຜ່ານມາໄດ້ໃນສ່ວນ ຄໍາຮ້ອງຂໍທີ່ຜ່ານມາ.
ການສົ່ງອອກໄຟລ໌ຂອງທ່ານເປັນຂະບວນການທີ່ປ້ອງກັນດ້ວຍລະຫັດຜ່ານ ເຊິ່ງມີພຽງແຕ່ທ່ານເທົ່ານັ້ນທີ່ສາມາດເຂົ້າເຖິງໄດ້.
ຖ້າທ່ານໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໄປຍັງອຸປະກອນ, ທ່ານຈະໄດ້ຮັບການແຈ້ງເຕືອນທາງອີເມວ ແລະ ການແຈ້ງເຕືອນໃນ Facebook ເພື່ອແຈ້ງໃຫ້ທ່ານຊາບວ່າສຳເລັດແລ້ວ.
ໝາຍເຫດ: ທ່ານສາມາດເບີ່ງ ທາງລັດໄປຍັງຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ຂອງທ່ານໄດ້ຕະຫຼອດເວລາເພື່ອຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບວິທີການຄວບຄູມຂໍ້ມູນ ແລະ ຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງທ່ານໃນ Facebook.
ເຫດຜົນທີ່ທ່ານອາດຈະບໍ່ສາມາດສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໄດ້
ທ່ານອາດຈະບໍ່ສາມາດສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຈາກບາງໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານໄດ້ຍ້ອນເຫດຜົນຕ່າງໆດັ່ງນີ້:
- ປິດໃຊ້ງານແລ້ວ: ທ່ານໄດ້ປິດໃຊ້ງານໂປຣໄຟລ໌ນີ້ແລ້ວ. ທ່ານສາມາດເປີດໃຊ້ງານໂປຣໄຟລ໌ຄືນໃໝ່ເພື່ອສົ່ງອອກຂໍ້ມູນ.
- ກຳນົດເວລາລຶບແລ້ວ: ທ່ານໄດ້ຮ້ອງຂໍໃຫ້ລຶບໂປຣໄຟລ໌ນີ້. ທ່ານສາມາດຍົກເລີກການລຶບເພື່ອສົ່ງອອກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.
ຄວາມແຕກຕ່າງລະຫວ່າງການກັອບປີ້ຂໍ້ມູນຂອງທ່ານໃນຮູບແບບ HTML ຫຼື JSON ແມ່ນຫຍັງ?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
ມີມາດຕະການຮັກສາຄວາມປອດໄພໃດແດ່ເພື່ອໃຫ້ແນ່ໃຈວ່າບຸກຄົນອື່ນບໍ່ໄດ້ດາວໂຫຼດກັອບປີ້ຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
ທ່ານຈະຮ້ອງຂໍຂໍ້ມູນສ່ວນບຸກຄົນທີ່ Facebook ຈັດເກັບໄວ້ໄດ້ຄືແນວໃດ ຖ້າວ່າທ່ານບໍ່ມີໂປຣໄຟລ໌ Facebook ທີ່ໃຊ້ງານຢູ່?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.
Other ways to get help
Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time
