Facebook-тағы ақпаратыңыздың көшірмесін экспорттау

Сілтемені көшіру
Android анықтамасы
Компьютерге арналған анықтама
iPad анықтамасы
iPhone анықтамасы
Мобильді браузер анықтамасы
Адамдардың Meta аккаунттарын біртіндеп жаңартып жатырмыз. Аккаунт параметрлерін басқаратын орын ретінде Аккаунттар орталығын немесе Meta аккаунтының параметрлерін көре аласыз.
Қосымша Facebook профильдеріңіз бар болса, әр профиль үшін Facebook-тағы ақпаратыңыздың көшірмесін экспорттай аласыз. Қосымша профильдеріңізден жиналған кейбір ақпаратқа, соның ішінде жарнама ақпаратына Facebook жүйесіне тіркелген кезде жасалған бірінші профиль болып табылатын негізгі профиліңізге арналған Facebook ақпаратын экспорттау арқылы ғана қол жеткізуге болады.
You can access Export your information in Meta Account settings.
Ақпараттың көшірмесін сыртқы қызметке немесе құрылғыға экспорттауға болады. Қолжетімді ақпаратқа бөліскен контентіңіз бен ақпаратыңыз, әрекеттеріңіз және біз жинайтын ақпарат кіреді. Құрылғылар мен сыртқы қызметтер экспорттауға арналған түрлі ақпарат түрлерін қолдайды. Экспорттауға болатын ақпараттың санаттары туралы толығырақ біліңіз.
Ақпаратты құрылғыға экспорттау үшін сақталатын жадының көлемі жеткілікті болуы тиіс. Таңдалған ақпарат түрі мен медиафайл сапасы файлдарыңыздың көлемін үлкейтуі немесе кішірейтуі мүмкін.
Мысалы, жоғары сапалы видеосы бар файлдарды үлкейтеді, ал бір түрдегі ақпаратты экспорттау оларды кішірейтеді.
Құрылғыға немесе сыртқы қызметке экспорттау мүмкіндігін тексеру үшін бар жады көлемін тексеріңіз.

Facebook-тағы ақпаратыңызды Аккаунттар орталығынан құрылғыға экспорттаңыз

  1. Жоғарғы оң жақтағы профиль суретін, кейін Параметрлер және құпиялық түймесін басыңыз.
  2. Параметрлер опциясын түртіңіз.
  3. Аккаунттар орталығы түймесін, кейін Ақпаратыңыз және рұқсаттар түймесін басыңыз.
  4. Ақпараттыңызды экспорттау түймесін басыңыз.
  5. Экспорт файлын жасау түймесін басыңыз.
  6. Ақпаратын экспорттағыңыз келетін профильді таңдаңыз.
  7. Құрылғыға экспорттау опциясын таңдаңыз.
  8. Мұнда экспортталатын нақты ақпаратты таңдап, күндер ауқымын, форматты, хабарландыру хатын және медиафайл сапасын таңдай аласыз.
  9. Экспорттау реттелгеннен кейін Экспорттауды бастау түймесін басыңыз.

Facebook-тағы ақпаратыңызды Аккаунттар орталығынан сыртқы қызметке экспорттаңыз

  1. Жоғарғы оң жақтағы профиль суретін, кейін Параметрлер және құпиялық түймесін басыңыз.
  2. Параметрлер опциясын түртіңіз.
  3. Аккаунттар орталығы түймесін, кейін Ақпаратыңыз және рұқсаттар түймесін басыңыз.
  4. Ақпараттыңызды экспорттау түймесін басыңыз.
  5. Экспорт файлын жасау түймесін басыңыз.
  6. Ақпаратын экспорттағыңыз келетін профильді таңдаңыз.
  7. Келесі түймесін түртіңіз.
  8. Сыртқы қызметке экспорттау опциясын таңдаңыз.
  9. Ақпаратыңызды экспорттау үшін сыртқы қызметті таңдап, Келесі түймесін басыңыз.
  10. Экспорттау жиілігін таңдап, Келесі түймесін басыңыз.
  11. Қосылу түймесін басыңыз. Таңдалған сыртқы қызметке қосылуыңыз керек.
  12. Таңдалған профильдің құпия сөзін енгізіп, Келесі түймесін басыңыз.
  13. Мұнда экспортты реттеуге, хабарландыру хатын және форматын таңдауға болады.
  14. Экспорттау реттелгеннен кейін Экспорттауды бастау түймесін басыңыз.
Экспорт дайын болғанда, Аккаунттар орталығындағыАқпаратты экспорттау құралындағы Қолжетімді жүктеп алулар бөлімінен ақпаратыңызды экспорттауға 4 күн беріледі. Сондай-ақ Соңғы сұрау бөлімінен экспорттауды жоюға немесе бұрынғы файл сұрауларын көруге болады.
Файлдарды экспорттау — құпия сөзбен қорғалған процесс, оған тек сіз қол жеткізе аласыз.
Ақпаратты құрылғыға экспорттауды сұрасаңыз, электрондық хат және Facebook-та оның орындалғанын көрсететін хабарландыруды аласыз.
Ескерту: Facebook-тағы ақпарат және құпиялылықты басқару жолдары туралы білу үшін әрқашан Құпиялылықтың қысқа сілтемелерін көре аласыз.
Ақпаратыңызды экспорттай алмауыңыздың себебі
Мына себептерге байланысты кейбір профильдеріңізден ақпаратты экспорттай алмауыңыз мүмкін:
  1. Ажыратылған: Бұл профиль өшірілген. Ақпаратты экспорттау үшін профильді қайта белсендіруге болады.
  2. Жоюға жоспарланған: Бұл профильдің жойылуы сұралды. Ақпаратты экспорттау үшін жоюдан бас тартуға болады.
Ақпаратыңыздың HTML немесе JSON көшірмесінің айырмашылығы неде?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
Басқа біреу профиль ақпаратыңыздың көшірмесін жүктеп алмауы үшін қандай қауіпсіздік шаралары қолданылады?
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
Белсенді Facebook аккаунтыңыз болмаса, Facebook арқылы сақталған жеке ақпаратыңызды қалай сұратуға болады?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.

Иә
Жоқ

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time