חסימת פרופיל, דף או כינוי של אדם אחר בפייסבוק

העתק/העתיקי קישור
עזרה עבור היישום ל-Android
עזרה במחשב
עזרה עבור היישום ל-iPad
עזרה עבור היישום ל-iPhone
עזרה עבור דפדפנים במכשירים ניידים
העזרה של האפליקציה Facebook Lite
כשאתם חוסמים פרופיל או דף, החסימה תגביל פעולות מסוימות ביניכם לבינם, כמו אינטראקציה עם ציר הזמן, פוסטים, תגובות או הודעות. ההגבלה לא חלה על אפליקציות, משחקים או קבוצות ששניכם משתתפים בהם. אם יש לכם כרגע חיבור כלשהו לפרופיל או לדף הזה, החסימה תבטל את החברות איתו, תבטל את הלייק שסימנתם בו ותבטל את המעקב שלכם אחריו.
כשתחסמו כינוי בקבוצת פייסבוק, היכולת של הכינוי הזה לקיים אינטראקציה עם התוכן שלכם בקבוצה תוגבל.
אם יש לכם פרופילים נוספים בפייסבוק, תצטרכו לנהל את החסימה מכל אחד מהפרופילים האלה בנפרד.

חסימה של פרופיל או דף

כדי לחסום מישהו בפייסבוק:
  1. עברו אל הפרופיל או אל הדף שלו.
  2. לחצו על אפשרויות (או על עוד).
  3. לחצו על חסימה ולאחר מכן אשרו שאתם רוצים לחסום אותו על ידי לחיצה על אישור.
אתם יכולים גם לחסום מישהו על ידי מעבר אל הגדרות ופרטיות > הגדרות > חסימה והקלדת שמו.
הערה: האפשרות 'חסימה' כבר לא זמינה ישירות מתפריט הפוסט בפיד. אתם עדיין יכולים לחסום מישהו מתוך הפרופיל שלו או דרך ההגדרות שלכם.
אפשר גם לחסום פרופיל או דף על ידי מעבר להגדרות החסימה:
  1. לחצו על תמונת הפרופיל שלכם בפינה השמאלית העליונה של פייסבוק.
  2. בחרו הגדרות ופרטיות ואז לחצו על הגדרות.
  3. בתפריט, לחצו על חסימה מתחת לאפשרות קהל ונראות.
  4. במקטע חסימת פרופילים ודפים, לחצו על עריכה.
  5. לחצו על הוספה לרשימת החסימות.
  6. הקלידו את שם הפרופיל או הדף שאתם רוצים לחסום.
  7. לחצו על חסימה ליד השם שלו.
  8. לחצו על אישור.
הערה: אם אתם לא מצליחים למצוא את הפרופיל שאתם רוצים לחסום, אתם יכולים לנסות להשתמש בדוא"ל שמשויך לפרופיל הפייסבוק שלו.

חסימת כינוי בקבוצת פייסבוק

  1. מצאו פוסט או תגובה מהכינוי שאתם רוצים לחסום.
  2. לחצו על הכינוי או על תמונת הפרופיל של הכינוי.
  3. לצד הכינוי בדף של פרופיל הקבוצה, לחצו על אפשרויות.
  4. לחצו על חסימת [כינוי] ולאחר מכן אשרו שאתם רוצים לחסום אותו על ידי לחיצה על חסימה.
    • הערה: חסימת כינוי בקבוצה חוסמת רק את הכינוי ולא חוסמת את הפרופיל הראשי המשויך לכינוי הזה.

מה קורה כשחוסמים פרופיל או דף

כשאתם חוסמים פרופיל או דף, לאותו פרופיל או דף לא תהיה אפשרות:
  • לראות את הפוסטים שלכם.
  • לתייג אתכם בפוסטים, בתגובות או בתמונות.
  • להזמין אתכם לאירועים או לקבוצות.
  • להתחיל שיחה איתכם.
  • להוסיף אתכם כחברים.

מה קורה כשחוסמים כינוי בקבוצה?

כשתחסמו כינוי בקבוצה, הכינוי הזה לא יוכל:
  • לתייג אתכם בפוסטים או בתגובות בקבוצה.
  • לקיים אינטראקציה עם התוכן שלכם בקבוצה.
במקרים מסוימים, ייתכן שהכינוי עדיין יוכל לראות את התוכן שלכם. כשתחסמו כינוי בקבוצה, לא תראו פוסטים או תגובות מהכינוי בקבוצה הזו. ייתכן שעדיין תראו תוכן מהכינוי הזה בקבוצות אחרות.

דברים נוספים שכדאי לשקול כשחוסמים פרופיל

זכרו שחסימה של מישהו לא תמנע את כל התקשורת או האינטראקציות (לדוגמה: באפליקציות או בקבוצות). קבלו מידע נוסף על מה אתם יכולים לראות כשאתם חוסמים פרופיל של מישהו.

כשאתם חוסמים מישהו שיש לו יותר מפרופיל אחד

  • חסימת אחד מהפרופילים שלו תחסום רק את הפרופיל הזה. היא לא תחסום את הפרופילים האחרים שלו. כלומר, תוכלו עדיין לקיים אינטראקציה עם הפרופילים האחרים שלו.
    • לדוגמה, תוכלו להתחיל שיחה עם הפרופילים האחרים האלה או להוסיף אותם כחברים.
  • כשתחסמו פרופיל של מישהו, הפעולה הזו תגביל את הדרכים שבהן הוא יכול לתקשר איתכם מהפרופילים האחרים שלו.

כשאתם חוסמים מישהו שיש לו יותר מכינוי אחד

חסימה של אחד מהכינויים שלו תחסום רק את הכינוי הזה. היא לא תחסום את הפרופיל הראשי המשויך לכינוי או את הכינויים האחרים המשויכים לפרופיל הראשי הזה. כלומר, ייתכן שעדיין תראו תוכן מהכינויים האחרים או מהפרופיל הראשי המשויך לכינוי שחסמתם.

חשוב לזכור

  • אם תחסמו פרופיל ולאחר מכן תבטלו את החסימה, תצטרכו לשלוח לפרופיל הזה בקשת חברות חדשה. אם תחסמו דף ולאחר מכן תבטלו את החסימה, תצטרכו לעקוב שוב אחרי הדף הזה.
  • פרופילים, דפים וכינויים לא יקבלו התראה כשתחסמו אותם.

כן
לא

דרכים נוספות לקבלת עזרה

צ'אט עם מסייע התמיכה של Meta AI
פתרון בעיות, ביצוע שינויים וקבלת תמיכה בזמן אמת