صدور یک کپی از اطلاعات فیس‌بوک شما

کپی کردن پیوند
راهنمای برنامه Android
راهنمای رایانه
راهنمای برنامه iPad
راهنمای برنامه iPhone
راهنمای مرورگر همراه
به‌تدریج افراد را به حساب‌های Meta به‌روزرسانی می‌کنیم. ممکن است «مرکز حساب‌ها» یا تنظیمات «حساب Meta» را به‌عنوان مکان مدیریت تنظیمات حسابتان ببینید.
اگر دارای نمایه‌های فیس‌بوک دیگری باشید، می‌توانید برای هریک از نمایه‌‌هایتان نسخه‌ای از اطلاعات فیس‌بوک خود را صادر کنید. برخی اطلاعات جمع‌آوری‌شده از نمایه‌های دیگر شما، ازجمله اطلاعات آگهی، صرفاً ازطریق صدور اطلاعات فیس‌بوک شما برای نمایه اصلی‌تان قابل‌دسترسی است، که اولین نمایه‌ای است که هنگام ثبت‌نام در فیس‌بوک ایجاد کردید.
You can access Export your information in Meta Account settings.
شما می‌توانید نسخه‌ای از اطلاعات خود را به یک سرویس خارجی یا دستگاه خود صادر کنید. اطلاعات دردسترس شامل محتوا و اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته‌اید، فعالیت شما و اطلاعاتی که ما جمع‌آوری می‌کنیم می‌شود. دستگاه‌ها و سرویس‌های خارجی از انواع مختلف اطلاعات برای صدور، پشتیبانی می‌کنند. با دسته‌های اطلاعاتی که می‌توانید صادر کنید بیشتر آشنا شوید.
برای صادر کردن اطلاعات خود به یک دستگاه، به فضای ذخیره‌سازی کافی نیاز دارید. نوع اطلاعات و کیفیت رسانه‌هایی که انتخاب می‌کنید می‌تواند اندازه فایل‌های شما را بزرگ‌تر یا کوچک‌تر کند.
برای مثال، ویدیوهای با کیفیت بالا حجم فایل‌ها را بیشتری می‌کنند، درحالی‌که صادر کردن یک نوع از اطلاعات، حجم آنها را کمتری می‌کند.
فضای ذخیره‌سازی دردسترس خود را بررسی کنید تا به شما در تصمیم‌گیری برای صادر کردن به دستگاه یا سرویسی خارجی کمک کند.

صادر کردن اطلاعات فیس‌بوک شما از «مرکز حساب‌ها» به یک دستگاه

  1. در بالا سمت چپ، روی عکس نمایه خود و سپس تنظیمات و حریم ‌خصوصی کلیک کنید.
  2. روی تنظیمات کلیک کنید.
  3. روی مرکز حساب‌ها و سپس اطلاعات و اجازه‌های شما کلیک کنید.
  4. روی صادر کردن اطلاعات شما کلیک کنید.
  5. روی ایجاد صدور کلیک کنید.
  6. نمایه‌ای را که می‌خواهید اطلاعاتش صادر شود، انتخاب کنید.
  7. صادر کردن به دستگاه را انتخاب کنید.
  8. از اینجا، می‌توانید اطلاعات خاصی را برای صادر کردن انتخاب کنید، محدوده تاریخ، قالب، ایمیل اعلان و کیفیت رسانه‌ها را انتخاب کنید.
  9. پس از سفارشی‌سازی صدور خود، روی شروع صادر کردن کلیک کنید.

صادر کردن اطلاعات فیس‌بوک خود از «مرکز حساب‌ها» به یک سرویس خارجی

  1. در بالا سمت چپ، روی عکس نمایه خود و سپس تنظیمات و حریم ‌خصوصی کلیک کنید.
  2. روی تنظیمات کلیک کنید.
  3. روی مرکز حساب‌ها و سپس اطلاعات و اجازه‌های شما کلیک کنید.
  4. روی صادر کردن اطلاعات شما کلیک کنید.
  5. روی ایجاد صدور کلیک کنید.
  6. نمایه‌ای را که می‌خواهید اطلاعاتش صادر شود، انتخاب کنید.
  7. روی بعدی کلیک کنید.
  8. صادر کردن به سرویس خارجی را انتخاب کنید.
  9. برای صادر کردن اطلاعات خود، سرویسی خارجی را انتخاب کنید و روی بعدی کلیک کنید.
  10. انتخاب کنید که هر چند وقت یک‌بار می‌خواهید صادر کنید و روی بعدی کلیک کنید.
  11. روی اتصال کلیک کنید. باید به سرویسی خارجی که انتخاب کرده‌اید متصل شوید.
  12. ممکن است لازم باشد گذر‌واژه نمایه‌ای را که انتخاب کرده‌اید وارد کنید و روی بعدی کلیک کنید.
  13. از اینجا، می‌توانید صادر کردن خود را سفارشی کنید، ایمیل اعلان و قالب خود را انتخاب کنید.
  14. پس از سفارشی‌سازی صدور داده‌های خود، روی شروع صادر کردن کلیک کنید.
هنگامی‌که صدور شما آماده شود، ۴ روز فرصت خواهید داشت تا در مرکز حساب‌ها، در ابزار صادر کردن اطلاعات شما، در بخش دانلودهای دردسترس اطلاعات خود را صادر کنید. همچنین می‌توانید در بخش درخواست قبلی، صدور خود را حذف کنید یا درخواست‌های فایل قبلی را مشاهده کنید.
صادر کردن فایل‌های خود فرایندی است که با گذرواژه از آن محافظت می‌شود و فقط شما می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید.
اگر درخواست داده باشید که اطلاعاتتان به یک دستگاه صادر شود، اعلانی از طریق ایمیل و اعلانی در فیس‌بوک دریافت خواهید کرد که به شما اطلاع می‌دهد این کار انجام شده است.
توجه: همیشه می‌توانید میان‌برهای حریم‌خصوصی را مشاهده کنید تا با روش‌های کنترل اطلاعات و حریم‌خصوصی خود در فیس‌بوک آشنا شوید.
چرا ممکن است نتوانید اطلاعات خود را صادر کنید
ممکن است به دلایل زیر نتوانید اطلاعات را از برخی نمایه‌هایتان صادر کنید:
  1. غیرفعال بودن: این نمایه را غیرفعال کرده‌اید. برای صادر کردن اطلاعات این نمایه، می‌توانید آن را دوباره فعال کنید.
  2. زمان‌بندی‌شده برای حذف: درخواست داده‌اید که این نمایه حذف شود. می‌توانید حذف را لغو کنید تا اطلاعاتتان صادر شود.
تفاوت بین نسخه HTML یا نت‌نویسی جاوا اسکریپت اطلاعات شما چیست؟
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
برای اطمینان از اینکه که هیچ فرد دیگری نمی‌تواند یک کپی از اطلاعات شما را دانلود کند، چه اقدامات امنیتی انجام می‌شود؟
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
درصورتی‌که حساب فعالی در فیس‌بوک نداشته باشید، چگونه می‌توانید اطلاعات شخصی ذخیره‌شده خود توسط فیس‌بوک را درخواست کنید؟
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.

بله
خیر

سایر روش‌های دریافت راهنمایی

گپ زدن با دستیار پشتیبانی Meta AI
مشکلات را حل کنید، تغییرات ایجاد کنید و به‌طور هم‌زمان پشتیبانی دریافت کنید