Facebooki teabe koopia eksportimine
Kopeeri link
Androidi rakenduse abi
Abi arvutitega
iPadi rakenduse abi
iPhone’i rakenduse abi
Mobiilibrauseri abi
Androidi rakenduse abi
Abi arvutitega
iPadi rakenduse abi
iPhone’i rakenduse abi
Mobiilibrauseri abi
Värskendame järk-järgult inimeste kontod Meta kontodeks. Võid näha oma konto seadete haldamise kohas kas kontode keskust või Meta konto seadeid.
Kui sul on Facebookis lisaprofiile, saad eksportida oma Facebooki teabe koopia iga profiili puhul. Teatud sinu lisaprofiilidelt kogutud teabele (sh reklaamiteabele) pääsed juurde ainult siis, kui ekspordid Facebooki teabe oma põhiprofiili jaoks, mis on esimene profiil, mille Facebooki kasutajaks registreerumisel lõid.
You can access Export your information in Meta Account settings.
Saad oma teabe koopia eksportida välisesse teenusesse või oma seadmesse. Saadaolev teave hõlmab sinu jagatud sisu ja teavet, sinu tegevust ning meie kogutud teavet. Seadmed ja välised teenused toetavad eksportimiseks eri tüüpi teavet. Loe lähemalt teabekategooriate kohta, mida saad eksportida.
Teabe eksportimiseks seadmesse peab sul olema seadmes piisavalt salvestusruumi. Sinu valitud teabetüübid ja meediasisu kvaliteet võivad muuta failide suurust suuremaks või väiksemaks.
Näiteks hea kvaliteediga videod muudavad faile suuremaks, samas kui ainult ühe teabetüübi eksportimine muudab need väiksemaks.
Kontrolli oma vaba salvestusruumi, et otsustada, kas soovid eksportida seadmesse või välisesse teenusesse.
Facebooki teabe eksportimine kontode keskusest seadmesse
- Klõpsa paremas ülanurgas oma profiilipilti ning seejärel valikut Seaded ja privaatsus.
-
Klõpsa valikut
Seaded.
- Klõpsa valikut Kontode keskus ja seejärel valikut Sinu teave ja load.
- Klõpsa valikut Ekspordi oma teave.
- Klõpsa valikut Loo eksporditav fail.
- Vali profiil, millelt soovid teavet eksportida.
- Vali Ekspordi seadmesse.
- Siin saad valida konkreetse teabe, mida soovid eksportida, kuupäevavahemiku, vormingu, meediasisu kvaliteedi ja meiliaadressi, millele märguanne saadetakse.
- Loe lisateavet andmelogide eksportimise kohta.
- Kui oled eksportimise kohandamisega lõpule jõudnud, klõpsa valikut Alusta eksportimist.
Facebooki teabe eksportimine kontode keskusest välisesse teenusesse
- Klõpsa paremas ülanurgas oma profiilipilti ning seejärel valikut Seaded ja privaatsus.
-
Klõpsa valikut
Seaded.
- Klõpsa valikut Kontode keskus ja seejärel valikut Sinu teave ja load.
- Klõpsa valikut Ekspordi oma teave.
- Klõpsa valikut Loo eksporditav fail.
- Vali profiil, millelt soovid teavet eksportida.
- Klõpsa valikut Edasi.
- Vali Ekspordi välisesse teenusesse.
- Vali väline teenus, kuhu soovid oma teabe eksportida, ja klõpsa nuppu Edasi.
- Vali, kui sageli soovid eksportida, ja klõpsa valikut Edasi.
- Klõpsa valikut Loo ühendus. Pead enda valitud välise teenusega ühenduse looma.
- Võimalik, et pead sisestama enda valitud profiili parooli ja klõpsama valikut Edasi.
- Siin saad eksporditavat teavet kohandada ning valida vormingu ja meiliaadressi, kuhu märguanne saadetakse.
- Loe lisateavet andmelogide eksportimise kohta.
- Kui oled eksportimise kohandamisega lõpule jõudnud, klõpsa valikut Alusta eksportimist.
Kui sinu eksporditavad failid on valmis, on sul kontode keskuses tööriista Ekspordi oma teave jaotises Saadaolevad allalaadimised oma teabe eksportimiseks aega 4 päeva. Samuti saad oma ekspordi kustutada või vaadata varasemaid failitaotlusi jaotises Varasemad taotlused.
Sinu failide eksportimine on parooliga kaitstud protsess, millele on juurdepääs ainult sinul.
Kui oled taotlenud oma teabe eksportimist seadmesse, saadame sulle meili teel teate ja Facebooki märguande, et anda sulle teada, et see on tehtud.
Märkus. Saad alati vaadata oma privaatsuse otseteid, et uurida, kuidas saad Facebookis oma teavet ja privaatsust hallata.
Miks sul ei pruugi olla võimalik oma teavet eksportida?
Teatud profiilidelt ei pruugi teabe eksportimine võimalik olla. Põhjused on järgmised.
- Inaktiveeritud: oled selle profiili inaktiveerinud. Saad profiili uuesti aktiveerida, et sellelt teavet eksportida.
- Ajastatud kustutamisele: taotlesid selle profiili kustutamist. Saad teabe eksportimiseks kustutamise tühistada.
Mis vahe on sinu teabe HTML- või JSON-koopial?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
Milliseid turvameetmed on rakendatud, et keegi teine ei laadiks sinu teabe koopiat alla?
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
Kuidas saad taotleda oma isikuandmeid, mille Facebook on säilitanud, kui sul ei ole aktiivset Facebooki kontot?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.
Other ways to get help
Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time
