Kellegi Facebooki profiili, lehe või hüüdnime blokeerimine

Kopeeri link
Androidi rakenduse abi
Abi arvutitega
iPadi rakenduse abi
iPhone’i rakenduse abi
Mobiilibrauseri abi
Rakenduse Facebook Lite abi
Kui oled profiili või lehe blokeerinud, on teatud toimingud piiratud, näiteks üksteise ajajoonte, postituste, kommentaaride või sõnumitega suhtlemine. See ei hõlma rakendusi, mänge ega gruppe, milles te mõlemad osalete. Kui oled praegu selle profiili või lehega ühendatud, siis selle blokeerimine eemaldab selle sõprade hulgast, tühistab selle meeldimise ja lõpetab selle jälgimise.
Kui blokeerid Facebooki grupis hüüdnime, on selle hüüdnime võime sinu grupi sisuga suhelda piiratud.
Kui sul on veel teisigi Facebooki profiile, pead blokeerimist haldama iga profiili alt eraldi.

Profiili või lehe blokeerimine

Kellegi blokeerimiseks Facebookis toimi järgmiselt.
  1. Mine tema profiilile või lehele.
  2. Klõpsa suvandit Valikud (või Rohkem).
  3. Klõpsa valikut Blokeeri ja seejärel kinnita, et soovid ta blokeerida, klõpsates valikut Kinnita.
Samuti saad kellegi blokeerida, kui avad jaotise Seaded ja privaatsus > Seaded > Blokeerimine ja sisestad tema nime.
Märkus. Valik „Blokeeri“ pole enam otse voo postituse menüüs saadaval. Saad endiselt kellegi blokeerida tema profiili või oma seadete kaudu.
Samuti saad profiili või lehe blokeerida, kui avad oma blokeerimisseaded.
  1. Klõpsa Facebooki paremas ülanurgas oma profiilipilti.
  2. Vali Seaded ja privaatsus ning seejärel klõpsa valikut Seaded.
  3. Klõpsa menüüs valikut Blokeerimine, mille leiad jaotisest Sihtrühm ja nähtavus.
  4. Klõpsa jaotises Profiilide ja lehtede blokeerimine valikut Muuda.
  5. Klõpsa valikut Lisa blokeeritute loendisse.
  6. Sisesta profiili või lehe nimi, kelle soovid blokeerida.
  7. Klõpsa tema nime kõrval valikut Blokeeri.
  8. Klõpsa valikut Kinnita.
Märkus. Kui sul on raskusi selle profiili leidmisega, mille soovid blokeerida, võid proovida kasutada Facebooki profiiliga seotud meiliaadressi.

Facebooki grupis hüüdnime blokeerimine

  1. Leia postitus või kommentaar hüüdnimelt, kelle soovid blokeerida.
  2. Klõpsa hüüdnime või hüüdnime profiilifotot.
  3. Klõpsa grupi profiili lehel hüüdnime kõrval valikut Valikud.
  4. Klõpsa valikut Blokeeri [hüüdnimi] ja seejärel kinnita, et soovid ta blokeerida, klõpsates valikut Blokeeri.
    • Märkus: grupis hüüdnime blokeerimine blokeerib ainult selle hüüdnime ega blokeeri selle hüüdnimega seotud põhiprofiili.

Mis juhtub, kui blokeerid profiili või lehe?

Kui blokeerid profiili või lehe, ei saa see profiil või leht enam teha järgmist.
  • Vaadata sinu postitusi.
  • Märkida sind postitustes, kommentaarides või fotodel.
  • Kutsuda sind üritustele või gruppidesse.
  • Alustada sinuga vestlust.
  • Lisada sind sõbraks.

Mis juhtub, kui blokeerin grupis hüüdnime?

Kui blokeerid grupis hüüdnime, ei saa see hüüdnimi teha järgmist.
  • Märkida sind grupi postitustes või kommentaarides.
  • Suhelda grupis sinu sisuga.
Teatud juhtudel võib ta endiselt sinu sisu näha. Kui blokeerid grupis hüüdnime, ei näe sa grupis selle hüüdnime postitusi ega kommentaare. Sa võid endiselt näha selle hüüdnime sisu teistes gruppides.

Muud asjaolud, mida kellegi profiili blokeerimisel arvesse võtta

Pea meeles, et kellegi blokeerimine ei pruugi ennetada kõiki suhtlusi või interaktsioone (näiteks rakendustes või gruppides). Vaata lisateavet selle kohta, mida näed, kui blokeerid kellegi profiili.

Kui blokeerid kellegi, kellel on mitu profiili

  • Ühe tema profiili blokeerimine blokeerib ainult selle profiili. See ei blokeeri tema teisi profiile. See tähendab, et saad endiselt suhelda tema teiste profiilidega.
    • Näiteks võid tema teiste profiilidega ikka alustada vestlust või lisada neid sõbraks.
  • Kui blokeerid kellegi profiili, piirab see mõningaid viise, kuidas ta saab sinuga oma teiste profiilide alt suhelda.

Kui blokeerid kellegi, kellel on mitu hüüdnime

Ühe tema hüüdnime blokeerimine blokeerib ainult selle hüüdnime. See ei blokeeri hüüdnimega seotud põhiprofiili ega teisi selle põhiprofiiliga seotud hüüdnimesid. See tähendab, et võid endiselt näha sisu nende teistelt hüüdnimedelt või nende hüüdnimedega seotud põhiprofiililt.

Pea meeles järgmist

  • Kui blokeerid profiili ja seejärel tühistad blokeeringu, pead sellele profiilile saatma uue sõbrakutse. Kui blokeerid lehe ja seejärel tühistad blokeeringu, pead hakkama uuesti selle lehe jälgijaks.
  • Profiile, lehti ja hüüdnimesid ei teavitata blokeerimisest.

Jah
Ei

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time