Eksportér en kopi af dine Facebook-oplysninger

Kopiér link
Hjælp til Android-appen
Hjælp til computer
Hjælp til iPad-appen
Hjælp til iPhone-appen
Hjælp til mobilbrowsere
Vi opdaterer gradvist personer til Meta-konti. Du kan se og administrere dine kontoindstillinger i enten Kontocenter eller Meta-kontoen.
Hvis du har flere Facebook-profiler, kan du eksportere en kopi af dine Facebook-oplysninger for hver af dine profiler. Visse oplysninger, der er indsamlet fra dine andre profiler, herunder annonceoplysninger, kun kan tilgås ved at eksportere dine Facebook-oplysninger til din primære profil, som er den første profil, du opretter, når du tilmelder dig Facebook.
Du kan få adgang til Download dine oplysninger under Dine oplysninger og tilladelser i Kontocenter eller via dine Facebook-indstillinger.
Du kan eksportere en kopi af dine oplysninger til en ekstern tjeneste eller eksportere dem til din enhed. Tilgængelige oplysninger omfatter indhold og oplysninger, du har delt, din aktivitet og de oplysninger, vi indsamler. Enheder og eksterne tjenester understøtter forskellige typer af oplysninger til eksport. Læs mere om de kategorier af oplysninger, du kan eksportere.
Du skal have tilstrækkelig lagerplads for at kunne eksportere dine oplysninger til en enhed. De typer af oplysninger og den mediekvalitet, du vælger, kan have indvirkning på filernes størrelse.
For eksempel gør videoer af høj kvalitet filerne større, mens eksport af en type oplysninger gør dem mindre.
Kontrollér, hvor meget tilgængelig lagerplads du har, så du kan beslutte, om du vil eksportere til en enhed eller til en ekstern tjeneste.

Eksportér dine Facebook-oplysninger fra Meta-kontoindstillingerne til en enhed

  1. Klik på dit profilbillede øverst til højre, og klik derefter på Indstillinger og privatindstillinger.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kontocenter og derefter på Dine oplysninger og tilladelser.
  4. Klik på Eksportér dine oplysninger.
  5. Klik på Opret eksport.
  6. Vælg den profil, du vil eksportere oplysninger fra.
  7. Vælg Eksportér til enhed.
  8. Herfra kan du vælge specifikke oplysninger, du vil eksportere, vælge en periode, et format, notifikationsmail og mediekvalitet.
  9. Klik på Start eksport, når du har tilpasset din eksport.

Eksportér dine Facebook-oplysninger fra Meta-kontoindstillingerne til en ekstern tjeneste

  1. Klik på dit profilbillede øverst til højre, og klik derefter på Indstillinger og privatindstillinger.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Kontocenter og derefter på Dine oplysninger og tilladelser.
  4. Klik på Eksportér dine oplysninger.
  5. Klik på Opret eksport.
  6. Vælg den profil, du vil eksportere oplysninger fra.
  7. Klik på Næste.
  8. Vælg Eksportér til ekstern tjeneste.
  9. Vælg en ekstern tjeneste, som du vil eksportere dine oplysninger til, og klik på Næste.
  10. Vælg, hvor ofte du vil eksportere, og klik på Næste.
  11. Klik på Opret forbindelse. Du skal oprette forbindelse til den eksterne tjeneste, du har valgt.
  12. Du skal muligvis indtaste adgangskoden for den profil, du har valgt, og klikke på Næste.
  13. Herfra kan du tilpasse din eksport, vælge din notifikationsmail og formatet.
  14. Klik på Start eksport, når du har tilpasset din eksport.
Når din eksport er klar, har du 4 dage til at eksportere dine oplysninger i afsnittet Tilgængelige downloads i værktøjet Eksportér dine oplysninger i Indstillinger for Meta-konto. Du kan også slette din eksport eller se tidligere filforespørgsler i afsnittet Tidligere forespørgsler.
Eksport af dine filer er en adgangskodebeskyttet proces, som kun du vil have adgang til.
Hvis du har anmodet om, at dine oplysninger eksporteres til en enhed, modtager du en e-mailnotifikation og en notifikation på Facebook, der fortæller dig, at det er gjort.
Bemærk: Du kan altid se dine Genveje til privatindstillinger for at få mere at vide om, hvordan du kan styre dine oplysninger og beskyttelsen af disse på Facebook.
Derfor kan du muligvis ikke eksportere dine oplysninger
Du kan muligvis ikke eksportere oplysninger fra nogle af dine profiler af følgende årsager:
  1. Deaktiveret: Du har deaktiveret denne profil. Du kan genaktivere profilen for at eksportere dens oplysninger.
  2. Planlagt til sletning: Du har anmodet om, at denne profil bliver slettet. Du kan annullere sletningen for at eksportere dine oplysninger.
Hvad er forskellen mellem en HTML- og en JSON-kopi af dine oplysninger?
Når du anmoder om en kopi af dine oplysninger på Facebook, kan du vælge at modtage dem i HTML- eller JSON-format:
HTML: Et letoverskueligt format for dine oplysninger på Facebook. Du modtager en ZIP-fil, som, når du har åbnet og udpakket den, indeholder en HTML-fil med navnet index, som du kan åbne som en webside i din webbrowser. ZIP-filen indeholder mapper med filer, herunder alle billeder og videoer, du har anmodet om.
JSON: Et maskinlæsbart format af dine oplysninger, som du kan bruge til nemmere at overføre dine oplysninger ved overførsel til en anden tjeneste.
Du kan også vælge kvaliteten af dine mediefiler (billeder, videoer), når du anmoder om en kopi af dine oplysninger. Hvis du vælger at få dine medier i en højere kvalitet, vil den downloadede fil være større og fylde mere.
Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er der truffet for at sikre, at andre ikke kan downloade en kopi af dine oplysninger?
Vi har en række sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af din konto og dine oplysninger på Facebook. Før du kan downloade en kopi af dine oplysninger, skal du indtaste din adgangskode. Du kan også blive bedt om at gennemføre yderligere verificeringstrin, før du kan downloade. For at beskytte din konto udløber din anmodning om download efter et par dage, og du kan altid anmode om en ny.
Vores sikkerhedssystemer kører altid med henblik på at reducere trusler, før de når dig og dine venner på Facebook, og vil tilbyder værktøjer som f.eks. Sikkerhedskontrol og totrinsgodkendelse for yderligere at forbedre beskyttelsen af din konto. Læs mere om, hvordan du beskytter din konto.
Bemærk: Husk, at dine dataoplysninger kan indeholde personoplysninger. Du bør opbevare den sikkert og træffe forholdsregler, når du opbevarer eller sender den eller overfører den til en anden tjeneste. Du kan altid vælge specifikke sektioner ved anmodning om en kopi af dine oplysninger.
Hvordan kan du anmode om dine personoplysninger, der er gemt af Facebook, hvis du ikke har en aktiv Facebook-profil?
Hvis du har deaktiveret din konto:
Hvis du tidligere har haft en Facebook-konto, der i øjeblikket er deaktiveret, kan du genaktivere din konto ved at logge på Facebook igen eller ved at bruge din Facebook-konto til at logge på et andet sted.
Når du har genaktiveret din konto, kan du få adgang til dine oplysninger via din konto eller ved hjælp af værktøjet Eksportér dine oplysninger.
Hvis du har slettet din konto eller aldrig har oprettet en:
Hvis du har slettet din Facebook-konto, vil du ikke kunne få adgang til dine kontooplysninger. Nogle af de oplysninger, du har delt, kan stadig blive vist på andres Facebook-konti. Hvis du f.eks. har sendt en besked til en anden, har vedkommende muligvis stadig sin kopi af beskeden – på samme måde som med en e-mail.
Hvis du ikke har en Facebook-konto, men mener, at Facebook kan have oplysninger om dig, kan du kontakte os for at anmode om en kopi af dine oplysninger.

Ja
Nej

Andre måder at få hjælp på

Chat med Meta AI-supportassistenten
Løs problemer, foretag ændringer, og få support i realtid