هەناردەکردنی لەبەرگیراوەیەکی زانیارییەکانی فەیسبووکەکەت
لەبەرگرتنەوەی بەستەر
یارمەتی بۆ ئەپی ئەندرۆید
یارمەتی بۆ کۆمپیوتەر
یارمهتی بۆ ئەپی ئایپاد
یارمەتی بۆ ئەپی ئایفۆن
یارمەتی بۆ وێبگەڕی مۆبایل
یارمەتی بۆ ئەپی ئەندرۆید
یارمەتی بۆ کۆمپیوتەر
یارمهتی بۆ ئەپی ئایپاد
یارمەتی بۆ ئەپی ئایفۆن
یارمەتی بۆ وێبگەڕی مۆبایل
We’re gradually updating people to Meta Accounts. You may see either Accounts Center or Meta Account settings as the place to manage your account settings.
ئەگەر پەڕەی کەسیی دیکەی فەیسبووکت هەیە، دەتوانیت وێنەیەک لە زانیاریی فەیسبووکەکەت هەناردە بکەیت بۆ هەریەک لە پەڕە کەسییەکانت. هەندێک زانیاری کە لە پەڕە کەسییەکانی دیکەتەوە کۆ دەکرێنەوە، لە نێویدا زانیارییەکانی ڕیکلام، تەنیا لە ڕێی ناردنە دەرەوەی زانیاریی فەیسبووکەکەت بۆ پەڕەی کەسیی سەرەکی دەتوانیت دەستت پێی بگات، کە یەکەم پەڕەی کەسییە دروستی دەکەیت کاتێک لە فەیسبووک خۆت تۆمار دەکەیت.
You can access Export your information in Meta Account settings.
دەتوانیت هەناردەی وێنەیەک لە زانیارییەکانت بکەیت بۆ خزمەتگوزارییەکی دەرەکی، یاخود هەناردەی سەر ئامێرەکەتی بکەیت. زانیارییە بەردەستەکان ئەو ناوەڕۆک و زانیارییانە لەخۆ دەگرێت کە هاوبەشت کردوون، هەروەها ئەو چالاکی و زانیارییانەت کە ئێمە کۆمان کردوونەتەوە. ئامێرەکان و خزمەتگوزارییە دەرەکییەکان، پاڵپشتیی جۆری جیاجیای زانیاری دەکەن بۆ هەناردەکردن. زیاتر بزانە دەربارەی هاوپۆلەکانی ئەو زانیارییانەی دەتوانیت هەناردەیان بکەیت.
بۆ هەناردەکردنی زانیارییەکانت بۆ سەر ئامێرێک، پێویستت بە بۆشایی پێویستی بیرگە هەیە. جۆری ئەو زانیاری و جۆرێتیی میدیایەی دیاریی دەکەیت دەشێت قەبارەی فایلەکان گەورەتر یان بچووکتر بکات.
بۆ نموونە، ڤیدیۆی جۆرێتیی بەرزی گەورەترە، لە کاتێکدا هەناردەکردنی تەنیا یەک جۆری زانیاری وا دەکات بچووکتر بێت.
بۆشایی بەردەستی بیرگەکەت بپشکنە تا یارمەتیت بدات لە بڕیاردان لەوەی ئاخۆ دەتەوێت زانیارییەکانت هەناردەی ئامێرێک یان خزمەتگوزارییەکی دەرەکی بکەیت.
زانیاریی فەیسبووکەکەت هەناردە بکە لە ناوەندی هەژمارەکانەوە بۆ ئامێرێک
- Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
-
Click
Settings.
- Click Meta Account, then click Your information and permissions.
- کرتە لە هەناردەکردنی زانیارییەکانت بکە.
- کرتە لە دروستکردنی هەناردەکردن بکە.
- ئەو پەڕە کەسییانە دیاری بکە کە دەتەوێت زانیارییەکانی لێوە هەناردە بکەیت.
- هەناردەکردن بۆ ئامێر هەڵبژێرە.
- لێرەوە، دەتوانیت زانیارییەکی دیاریکراو هەڵبژێریت بۆ هەناردەکردن، ماوەی ڕێکەوتێک، جۆر، ئاگانامەی ئیمەیڵ و کوالێتیی میدیا دیاری بکەیت.
- زیاتر بزانە دەربارەی هەناردەکردنی تۆماری داتاکان.
- کاتێک هەناردەکردنەکەت ڕێک خست، کرتە لە دەستکردن بە هەناردەکردن بکە.
زانیاریی فەیسبووکەکەت هەناردە بکە لە ناوەندی هەژمارەکانەوە بۆ ئامێرێکی دەرەکی
- Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
-
Click
Settings.
- Click Meta Account, then click Your information and permissions.
- کرتە لە هەناردەکردنی زانیارییەکانت بکە.
- کرتە لە دروستکردنی هەناردەکردن بکە.
- ئەو پەڕە کەسییانە دیاری بکە کە دەتەوێت زانیارییەکانی لێوە هەناردە بکەیت.
- کرتە لە دواتر بکە.
- هەناردەکردن بۆخزمەتگوزاریی دەرەکی هەڵبژێرە.
- خزمەتگوزارییەکی دەرەکی هەڵبژێرە بۆ ئەوەی زانیارییەکانتی بۆ هەناردە بکەیت و کرتە لە دواتر بکە.
- ئەوە هەڵبژێرە چەندێک دەتەوێت زانیارییەکانت هەناردە بکەیت و کرتە لە دواتر بکە.
- کرتە لە پەیوەستبوون بکە. پێویستە پەیوەست ببیت بۆ خزمەتگوزارییە دەرەکییەی دیاریت کردووە.
- ڕەنگە پێویست بکات تێپەڕەوشەی ئەو پەڕە کەسییە بنووسیت کە دیاریت کردووە و کرتە لە دواتر بکە.
- لێرەوە، دەتوانیت هەناردەکەت تایبەتمەند بکەیت، جۆر و ئاگانامەی ئیمەیڵ هەڵبژێریت.
- زیاتر بزانە دەربارەی هەناردەکردنی تۆماری داتاکان.
- کاتێک هەناردەکردنەکەت ڕێک خست، کرتە لە دەستکردن بە هەناردەکردن بکە.
کاتێک هەناردەکەت ئامادەیە، ماوەی 4 ڕۆژت هەیە بۆ هەناردەکردنی زانیارییەکانت لە بەشی داگرتنە بەردەستەکان لە ئامرازی هەناردەکردنی زانیارییەکانت لە ناوەندی هەژمارەکان. هەروەها دەتوانیت هەناردەکەت بسڕیتەوە یاخود داخوازییەکانی پێشووی فایلەکانت ببینیت لە بەشی داواکارییەکانی پێشوو.
هەناردەکردنی فایلەکانت پڕۆسەیەکی پارێزراوە بە تێپەڕەوشە و تەنیا خۆت دەستت پێی دەگات.
ئەگەر داوات کردبێت زانیارییەکانت بۆ ئامێرێک هەناردە بکرێت، ئاگانامەیەکی ئیمەیڵ و ئاگانامەیەکی فەیسبووکت بەدەست دەگات تا ئاگادارت بکەینەوە کە تەواو بووە.
تێبینی: هەمیشە دەتوانیت سەیری قەدبڕەکانی تایبەتمەندێتیت بکەیت بۆ فێربوون دەربارەی ڕێگاکانی کۆنتڕۆڵکردنی زانیاری و تایبەتمەندێتیت لەسەر فەیسبووک.
بۆچی ڕەنگە نەتوانیت زانیارییەکانت هەناردە بکەیت
ڕەنگە نەتوانیت زانیارییەکانت هەناردە بکەیت لە هەندێک لە پەڕە کەسییەکانت بە هۆی ئەم هۆکارانەوە:
- ناکاراکراو: ئەو پەڕە کەسییەت ناکارا کردووە. دەتوانیت پەڕە کەسییەکە کارا بکەیتەوە بۆ هەناردەکردنی زانیارییەکانی.
- وادەی سڕینەوەی بۆ دانراوە: داوات کردووە ئەو پەڕە کەسییە بسڕدرێتەوە. دەتوانیت سڕینەوەکە ڕەت بکەیتەوە بۆ هەناردەکردنی زانیارییەکانت.
جیاوازیی نێوان کۆپیی HTML و JSON بۆ زانیارییەکانت چییە؟
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
چ ڕێوشوێنێکی ئاسایش دەگیرێتە بەر بۆ دڵنیاییدان لەوەی کەسێکی دیکە وێنەی زانیارییەکانت داناگرێت؟
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
چۆن دەتوانیت داوای زانیارییە کەسییەکان بکەیت کە لە لایەن فەیسبووکەوە هەڵگیراوە ئەگەر هەژمارێکی چالاکی فەیسبووکت نەبێت؟
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.
وتارە پەیوەندیدارەکان
وتارە پەیوەندیدارەکان
ڕێگەکانی دیکە بۆ وەرگرتنی یارمەتی
چاتکردن لەگەڵ یاریدەدەری پاڵپشتیی Meta AI
کێشەکان چارەسەر بکە، گۆڕانکاری ئەنجام بدە و پاڵپشتیی دەستبەجێ بەدەست بهێنە
