Экспарт копіі вашай інфармацыі на Facebook

Капіраваць спасылку
Даведка па прыкладанню Android
Даведка для ПК
Даведка па прыкладанню для iPad
Даведка праграмы для iPhone
Падтрымка для мабільнага браўзера
We’re gradually updating people to Meta Accounts. You may see either Accounts Center or Meta Account settings as the place to manage your account settings.
Калі ў вас ёсць дадатковыя профілі Facebook, вы можаце экспартаваць копію сваёй інфармацыі ў кожным з іх. Каб атрымаць доступ да некаторых тыпаў інфармацыі з дадатковых профіляў, напрыклад да даных рэкламы, патрэбна спампаваць інфармацыю ў асноўным профілі Facebook. Гэта першы профіль, які вы стварылі пры рэгістрацыі на Facebook.
You can access Export your information in Meta Account settings.
Вы можаце экспартаваць сваю інфармацыю ў старонні сэрвіс або на сваю прыладу. Даступная інфармацыя ўключае ў сябе кантэнт і даныя, якія вы абагулілі, а таксама звесткі пра вашы дзеянні і даныя, якія мы збіраем. Прылады і староннія сэрвісы падтрымліваюць розныя тыпы інфармацыі для экспарту. Больш падрабязна пра катэгорыі інфармацыі, якую можна экспартаваць.
Перш як экспартаваць сваю інфармацыю на прыладу, упэўніцеся, што на ёй хапае месца. Памер файлаў для экспарту залежыць ад выбраных тыпаў інфармацыі і медыяфайлаў.
Напрыклад, высакаякасныя відэа павялічваюць памер файлаў, а экспарт аднаго тыпу інфармацыі змяншае іх.
Праверце даступнае месца для захоўвання, каб вырашыць, куды экспартаваць даныя: на прыладу або ў старонні сэрвіс.

Каб экспартаваць сваю інфармацыю на Facebook з Цэнтра акаўнтаў на прыладу:

  1. Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
  2. Click Settings.
  3. Click Meta Account, then click Your information and permissions.
  4. Націсніце Экспарт інфармацыі.
  5. Націсніце Стварыць файл для экспарту.
  6. Выберыце профіль, з якога хочаце экспартаваць інфармацыю.
  7. Выберыце Экспартаваць на прыладу.
  8. Тут вы можаце выбраць інфармацыю для экспарту, дыяпазон дат, фармат, адрас электроннай пошты для адпраўкі апавяшчэння і якасць медыяфайлаў.
  9. Выбраўшы патрэбныя параметры, націсніце Пачаць экспарт.

Каб экспартаваць сваю інфармацыю на Facebook з Цэнтра акаўнтаў у старонні сэрвіс:

  1. Click on your profile picture in the top right, then click Settings & privacy.
  2. Click Settings.
  3. Click Meta Account, then click Your information and permissions.
  4. Націсніце Экспарт інфармацыі.
  5. Націсніце Стварыць файл для экспарту.
  6. Выберыце профіль, з якога хочаце экспартаваць інфармацыю.
  7. Націсніце Далей.
  8. Выберыце Экспартаваць у старонні сэрвіс.
  9. Выберыце старонні сэрвіс для экспарту інфармацыі і націсніце Далей.
  10. Выберыце частату экспарту і націсніце Далей.
  11. Націсніце Падключыцца. Падключыцеся да выбранага старонняга сэрвісу.
  12. Магчыма, вам спатрэбіцца ўвесці пароль ад выбранага профілю і націснуць Далей.
  13. Тут вы можаце наладзіць экспарт, а таксама выбраць фармат і адрас электроннай пошты для адпраўкі апавяшчэння.
  14. Выбраўшы патрэбныя параметры, націсніце Пачаць экспарт.
Калі інфармацыя будзе гатова, у вас будзе 4 дні на тое, каб яе экспартаваць. Гэта можна зрабіць у раздзеле Даступныя файлы для спампоўвання інструмента Экспарт інфармацыі ў Цэнтры акаўнтаў. Вы таксама можаце выдаліць інфармацыю, падрыхтаваную для экспарту, або паглядзець мінулыя запыты ў раздзеле Папярэднія запыты.
Функцыя экспарту вашай інфармацыі абароненая паролем, таму ніхто, акрамя вас, не зможа атрымаць да яе доступ.
Калі вы запыталі экспарт інфармацыі на прыладу, то атрымаеце электронны ліст і апавяшчэнне на Facebook, калі ён будзе завершаны.
Заўвага. Вы заўсёды можаце праглядзець Хуткія налады прыватнасці, каб даведацца пра спосабы кіравання сваёй інфармацыяй і прыватнасцю на Facebook.
Чаму вы можаце не мець магчымасці экспартаваць сваю інфармацыю?
Вы можаце не мець магчымасці экспартаваць інфармацыю з некаторых сваіх профіляў па наступных прычынах:
  1. Адключаны. Вы адключылі гэты профіль. Вы можаце аднавіць профіль, каб экспартаваць яго інфармацыю.
  2. Запланавана выдаленне. Вы адправілі запыт на выдаленне гэтага профілю. Вы можаце скасаваць выдаленне, каб экспартаваць сваю інфармацыю.
Чым адрозніваюцца копіі інфармацыі ў фарматах HTML і JSON?
When you request a copy of your information on Facebook, you can choose to receive it in an HTML or JSON format:
HTML: An easy to view format of your information on Facebook. You'll receive a ZIP file that, once opened and extracted, will contain an HTML file named index that you can open like a web page on your web browser. The ZIP file will contain folders with files, including any images and videos you've requested.
JSON: A machine readable format of your information that could allow you to transfer your information more easily when uploading it to another service.
Якія меры бяспекі прымаюцца, каб ніхто іншы не змог спампаваць копію вашай інфармацыі?
We have a number of security measures in place to help keep your account secure and protect your information on Facebook. Before you can begin exporting a copy of your information, we'll first ask you to enter your password. We may also ask you to complete additional verification steps before allowing your export to begin. To help protect your account, your export request will expire after a few days, and you can always request a new one.
Our security systems are always running to help mitigate threats before they reach you and your friends on Facebook, and we offer tools like Security Checkup and two-factor authentication as additional ways to improve the security of your account. Learn more about keeping your account secure.
Note: Keep in mind that your information request may contain private information. You should keep it secure and take precautions when storing or sending it, or uploading it to another service. You can always select specific sections when requesting a copy of your information.
Як запытаць вашу асабістую інфармацыю, якая захоўваецца на Facebook, калі ў вас няма актыўнага акаўнту на платформе?
If you deactivated your profile:
If you previously had a Facebook profile that is currently deactivated, you can reactivate your profile by logging back into Facebook or by using your Facebook profile to log in elsewhere.
After re-activating your profile, you can access your information through your profile or by using the Export Your Information tool.
If you deleted your profile or have never signed up for one:
If you deleted your Facebook profile, you will not be able to access your profile information. Some information you shared may still appear on other people's Facebook profiles. For example, if you sent someone a message, they may still have their copy of the message similar to an email.
If you don't have a Facebook profile but believe Facebook may have information about you, you can contact us to request a copy of your information.

Так
Не

Other ways to get help

Chat with Meta AI support assistant
Resolve issues, make changes and get support in real time